Tegenwoordig zit iedereen op Facebook! Het is het grootste social media platform in onze wereld! Deze zorgt ervoor dat veel mensen over de hele wereld met elkaar verbonden kunnen zijn en Facebook vrienden met elkaar kunnen worden! Facebook heeft ook een eigen SEO en zoeksysteem binnen hun platform!

Facebook vrienden kunnen likes geven aan bijvoorbeeld bedrijfspagina's! Zo heeft Domein Webdesign ook een bedrijfspagina! Zo zijn er ook pagina's om bijvoorbeeld een website te liken, zie voorbeeld! Dit is mijn persoonlijke pagina over mijn hobby koken! Overal kan men likes aangeven! Hopelijk geeft u een like aan beide pagina's.

Zo kan men ook een bedrijf promoten op Facebook en zo klanten proberen te werven! Men kan vrienden vragen likes te geven of zelf proberen aan likes te komen! Dat laatste is lastig als men weinig budget heeft. Men kan ook bedrijven promoten in speciale Facebook-groepen. Hier komen veel Zzp'ers en die willen graag werken en promoten hun bedrijf via zo'n groep! Wordt u gerust lid van deze groep! Samen kunnen we elkaar helpen!

In verschillende tutorials ga ik u uitleggen hoe Facebook werkt en heeft u hulp nodig met een website, webshop opstarten, Facebook-account  of Facebookpagina te maken neem dan gerust met Domein Webdesign contact op en voor een vriendelijke prijs kan ik u helpen en voor u een website bouwen, webshop opstarten, Productfoto's en Portretfoto's maken en ook helpen met het aanmaken van een Facebook-account of Facebookpagina! Bel 013-4562886!

Lees meer...

Joomla Webhosting

Joomla! is populaire content management systeem voor particuliere en professionele websites. Het is heel eenvoudig te bedienen en heeft toch veel uitgebreide mogelijkheden. Joomla kunt u installeren via het programma waar uw webhosting-bedrijf mee werkt, in mijn geval is dit Direct Admin!

Lees meer...

Het nut van Facebook - Sociaal Media - Hulp

Tegenwoordig zit iedereen op Facebook! Het is het grootste social media platform in onze wereld!...

LEES MEER....

Domein Webdesign

Domein 30

5046 PZ Tilburg

Telefoon: 013-4562886
Mobiel: 06-34439890

Email: info@domeinwebdesign.nl