Mijn naam is Julia en mijn lievelings-hondenras is de Golden Retriever. Samen met mijn vrienden en onze honden, wandelen we graag in de bossen van Tilburg, Dongen & Oosterhout e.o. Mijn andere hobby's zijn: o.a. Websites bouwen en onderhouden, koken en fotograferen enz. Het leuke is: dat ik van mijn hobby, mijn werk maak. Zo maak ik websites in het CMS systeem van Joomla en heb ik mijn eigen mooie en kleine fotostudio om productfoto's en dierenfoto's te fotograferen.

Ik heb in diverse steden (Oosterhout, Breda, Tilburg en Eindhoven) op school gezeten en o.a. diverse  administratieve en secretariële opleidingen gevolgd en hiervoor ook diploma's en certificaten behaald. In 2004 ben ik begonnen aan de opleiding Media Vormgeven specialisatie Multimedia te Eindhoven (Nu bekend onder de naam St. Lucas). Ik wilde wat met mijn hobby's doen, namelijk websites ontwerpen, fotografie, grafimedia en videobewerking. In 2007 heb ik deze 3 jarige opleiding afgerond. Mijn eindcijfer was een 8. Wat was ik trots. De eerste twee jaren, was deze opleiding zowel gericht op multimedia als grafimedia. In het laatste jaar heb ik definitief gekozen voor de richting Multimedia.

Na deze opleiding heb ik mijzelf gespecialiseerd in het maken van responsive websites voor computer, tablet, mobiel en zelf smart TV in het CMS systeem van Joomla. Het ontwerpen van websites voor verschillende apparaten wordt ook wel UI Design genoemd. Sommige mensen noemen het ook een responsive website. Iedereen die via Joomla Studie of Domein Webdesign een website afneemt krijgt ook een kleine privé cursus Joomla 3 De Basis. Ook bestaat er de mogelijkheid om de workshop online te volgen in uw eigen uren. Tijdens deze online leert u o.a., hoe uzelf teksten kunt wijzigen, foto's kunt plaatsen etc. Het is tevens een handig naslag werk waar u altijd op terug kunt vallen zolang u de website die gemaakt is door Domein Webdesign - Joomla Studie online heeft staan.

In 2013 heb ik het bedrijfje Domein Webdesign opgericht. In 2014 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met o.a. productfotografie & dierenfotografie (fotostudio) en een mooie en duidelijke online Workshop Joomla 3 De Basis. Eventueel kan ik u ook een persoonlijke privé workshop geven, tijdens deze workshop leert u hoe uw een website kunt onderhouden in joomla en zo leert u ook persoonlijk de basisprincipes van het cms-systeem van Joomla! Ik help u graag op weg!

En hopelijk heeft u binnenkort een leuke opdracht voor mij.

Telefonisch bereikbaar vanaf 9.00 uur tot 20.00 uur

Ook bereikbaar via E-mail, SMS en Whatsapp vanaf 9.00 uur tot 20.00 uur

Portfolio

Het nut van Facebook - Sociaal Media - Hulp

Tegenwoordig zit iedereen op Facebook! Het is het grootste social media platform in onze wereld!...

LEES MEER....

Domein Webdesign

Domein 30

5046 PZ Tilburg

Telefoon: 013-4562886
Mobiel: 06-34439890

Email: info@domeinwebdesign.nl