Over Mij

Mijn naam is Julia en mijn lievelings-hondenras is de Golden Retriever. Samen met mijn vrienden en onze honden, wandelen we graag in de bossen van Tilburg, Dongen & Oosterhout e.o. Mijn andere hobby's zijn: o.a. Websites bouwen en onderhouden, bakken & koken en fotograferen enz. Het leuke is: dat ik van mijn hobby, mijn werk maak. Zo maak ik websites in het CMS systeem van Joomla en heb ik mijn eigen mooie en kleine fotostudio om productfoto's en portretfoto's van mens en dier te fotograferen.

Ik heb in diverse steden (Oosterhout, Breda, Tilburg en Eindhoven) op school gezeten en o.a. diverse  administratieve en secretariële opleidingen gevolgd en hiervoor ook diploma's en certificaten behaald. In 2004 ben ik begonnen aan de opleiding Media Vormgeven specialisatie Multimedia te Eindhoven (Nu bekend onder de naam St. Lucas). Ik wilde wat met mijn hobby's doen, namelijk websites ontwerpen, fotografie, grafimedia en videobewerking. In 2007 heb ik deze 3 jarige opleiding afgerond. Mijn eindcijfer was een 8. Wat was ik trots. De eerste twee jaren, was deze opleiding zowel gericht op multimedia als grafimedia. In het laatste jaar heb ik definitief gekozen voor de richting Multimedia.

Na deze opleiding heb ik mijzelf gespecialiseerd in het maken van responsive websites voor computer, tablet, mobiel en zelf smart TV in het CMS systeem van Joomla. Het ontwerpen van websites voor verschillende apparaten wordt ook wel UI Design genoemd. Sommige mensen noemen het ook een responsive website. Als u bij Domein Webdesign een website afneemt krijgt ook een kleine privé cursus Joomla 3 De Basis bij mij thuis. 

In 2013 heb ik het bedrijfje Domein Webdesign opgericht. In 2014 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met o.a. productfotografie & dierenfotografie (fotostudio). Eventueel kan ik u ook een persoonlijke privé workshop geven, tijdens deze workshop leert u hoe uw een website kunt onderhouden in joomla en zo leert u ook persoonlijk de basisprincipes van het cms-systeem van Joomla! Ik help u graag op weg!

DOMEIN WEBDESIGN
Domein 30 - 5046 PZ Tilburg
E-mail: contact@domeinwebdesign.nl
Mobiel 06-48799822